Vsi klavirji v naših učilnicah so znamke YAMAHA in so redno servisirani ter uglašeni po najvišjih standardih.

CENIK

Najem učilnice

MESEČNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda v najem za celo šolsko leto najemniku. S tem si najemnik zagotovi stalen dostop do učilnice in uporabo profesionalnega inštrumenta. Za mesečni najem učilnice se obrnite na naše osebje.

Najem učilnice

PAKETNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda najemniku za vnaprej zakupljeno število ur. Najemniku sta zagotovljena izbrana učilnica in uporaba profesionalnega inštrumenta. Za točne datume in ure koriščenja učilnice se najemnik dogovori z zaposlenimi.

Najem učilnice za dijake in študente

PAKETNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za paketni najem. Najemniku sta zagotovljena izbrana učilnica in uporaba profesionalnega inštrumenta. Za točne datume in ure koriščenja učilnice se najemnik dogovori z zaposlenimi.

Najem učilnice

URNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za vajo, preigravanje, korepeticije ali za vajo komorne skupine. Preprosto pokličeš, prideš in vadiš v prostih terminih. Rezervacija termina je obvezna.

Najem salona

NAJEM ZA DOGODEK

Prostore razstavnega salona Japan piano centra lahko najamete v različne namene – snemanja videospotov, manjše koncerte, online dogodke, …
Salon se lahko najame izven delovnega časa, ki je namenjen poslovanju s strankami.

Najem salona

NAJEM ZA VAJE

Prostore razstavnega salona Japan piano centra lahko najamete tudi za vaje z večjimi skupinami. Prednost salona je večje udobje skupine med vajo in dobra akustika. 
Salon se lahko najame izven delovnega časa, ki je namenjen poslovanju s strankami.

REZERVACIJA

Za najem in urnike učilnic nas lahko kontaktirate na:
041 200 300 in 031 800 830 ali pišite na: ucilnice@japanpianocenter.com

UČILNICE

TOP