Yamaha U1

Zaloga: Na zalogi

Izjemen ton, odzivnost in trpežnost.

Pianini Yamaha U1 (121 cm) so zasnovani za izkušene pianiste in profesionalnege glasbenike. Narejeni so na Japonskem in jih odlikujejo izjemen ton, odzivnost in trpežnost. Pianini serije U1 ponujajo izjemne glasbene zmogljivosti in postavljajo standarde za številne druge pianine.

  • garantirano najnižje cene

  • 5 let garancije

  • možnost plačila na 12 obrokov brez obresti

Možnost plačila na obroke velja le za Slovenijo.

Opis

Pianini serije U so poznani po Yamahini zanesljivosti in kvaliteti, ter so pogosto prva izbira profesionalnih glasbenikov, konservatorijev, učiteljev, študentov in ljubiteljev glasbe po vsem svetu. K temu dodajte še Yamahino legendarno natančnost in pozornost na vsako podrobnost pri izdelavi svojih inštrumentov – zato ne preseneča, da je že več kot pol stoletja serija U ena od najbolj priljubljenimi serij pianinov.

Ste že slišali za pianine z izvedbi TransAcoustic?

Yamaha TransAcousticTM ni podoben nobenemu klavirju ali pianinu, ki ste ga slišali do zdaj! Je pravi akustični pianino, ki svojo resonančno ploščo uporablja da naravno okrepi digitalne zvoke, s čimer vaš instrument pretvori v najbolj neverjeten akusični zvočnik na svetu. Pretvorite svoj akustični pianino v Yamaha ali Bösendorfer koncertni klavir, električni klavir, čembalo, orgle in še kaj. Nato posnemite skladbo in skupaj s predvajanim posnetkom zaigrajte na svoj akustični pianino. TransAcoustic spodbuja domišljijo in odpira nov svet možnosti igranja.

Pianino U1 je na voljo v petih barvah, lahko pa ga naročite tudi s sledečimi funkcijami: 

SilentPiano

DisklavierENSPIRE

TransAcoustic

– Teža: 228 kg
– Dimenzije: 121 × 153 × 62 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Yamaha

TOP