Yamaha U3

Zaloga: Na zalogi

Natančni, odzivni, s čistimi in polnimi toni

Pianino Yamaha U3 ima 131 cm višine ter ekspanzivno resonančno ploščo in akustično komoro, ki podaljšata moč in projekcijo, ter omogočata Yamahin legendaren brezhiben ton in odličen nadzor mehanike.

  • garantirano najnižje cene

  • 5 let garancije

  • možnost plačila na 12 obrokov brez obresti

Možnost plačila na obroke velja le za Slovenijo.

Opis

Pianini serije U so poznani po Yamahini zanesljivosti in kvaliteti, ter so pogosto prva izbira profesionalnih glasbenikov, konservatorijev, učiteljev, študentov in ljubiteljev glasbe po vsem svetu. K temu dodajte še Yamahino legendarno natančnost in pozornost na vsako podrobnost pri izdelavi svojih inštrumentov – zato ne preseneča, da je že več kot pol stoletja serija U ena od najbolj priljubljenimi serij pianinov.

Ste že slišali za pianine z izvedbi TransAcoustic?

Yamaha TransAcousticTM ni podoben nobenemu klavirju ali pianinu, ki ste ga slišali do zdaj! Je pravi akustični pianino, ki svojo resonančno ploščo uporablja da naravno okrepi digitalne zvoke, s čimer vaš instrument pretvori v najbolj neverjeten akusični zvočnik na svetu. Pretvorite svoj akustični pianino v Yamaha ali Bösendorfer koncertni klavir, električni klavir, čembalo, orgle in še kaj. Nato posnemite skladbo in skupaj s predvajanim posnetkom zaigrajte na svoj akustični pianino. TransAcoustic spodbuja domišljijo in odpira nov svet možnosti igranja.

Pianino U3 je na voljo v štirih barvah, lahko pa ga naročite tudi v SILENT Piano verziji, kar uporabniku omogoča “tiho” vadbo preko slušalk.

– Teža: 246 kg
– Dimenzije: 131 × 153 × 65 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Yamaha

TOP