Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Japiano d.o.o. (v nadaljevanju Podjetje) se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta japanpianocenter.com. Zbrane osebne podatke bo Podjetje zbiralo in obdelovalo skladno z določenim namenom in okvirom obdelave, podatke pa ustrezno fizično in logično varovala. Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, Podjetje Japiano d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe. Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države ali druge organizacije.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov, ki jih na kakršnikoli način pridobimo od uporabnika (preko spletne strani, po elektronski pošti, preko telefona ipd.) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Vsi pridobljeni podatki bodo obravnavani tajno in izključno uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov v zvezi z prodajo in pošiljanjem blaga ali opravljanja storitev in za ostale potrebe poslovnega komuniciranja.

Dostope do podatkov Japiano d.o.o. omogoča in odobri le pooblaščenim zaposlenim osebam.

Podjetje zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov.

V primeru morebitnih vprašanj glede uporabe in obdelave osebnih podatkov se obrnite na info@japanpianocenter.com.

Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (https://www.ip-rs.si/).

TOP