Kawai KU-1D – BELA

Na voljo: Na zalogi

Pianino Kawai KU-1D je izdelan v matični tovarni Kawai na Japonskem. Mehanika in klaviatura sta zelo natančni in odzivni, resonančna plošča pa proizvaja bogat ton. To so odlike, zaradi katerih se mnogi pianisti že vrsto let odločajo za model KU.

  • garantirano najnižje cene

  • 10 let garancije

  • možnost plačila na 24 obrokov brez obresti

  • ob takojšnjem plačilu nudimo dodatni popust

3780 

Kol.

Opis

Vsak pianino v našem salonu je ob svojem prihodu iz Japonske pregledan s strani naših tehnikov. Ker smo prepričani v kvaliteto prav vsakega obnovljenega pianina, dajemo strankam ob nakupu inštrumenta 10-letno garancijo.

Našim strankam organiziramo tudi dostavo kupljenega inštrumenta na dom.

Če želite izvedeti več o obnovljenih klavirjih in pianinih v naši ponudbi nas pokličite na 041 200 300 ali 031 800 830, lahko nam pišete na info@japanpianocenter.com , vljudno pa vas vabimo, da obiščete naš salon in se sami prepričate o kvaliteti naših inštrumentov.

Podjetje Kawai, ki ga je leta 1886 ustanovil Koichi Kawai, slovi po natančni izdelavi in ​​strasti do inovacij. Ti dve lastnosti sta v podjetju Kawai privedli do uvajanja novih materialov in tehnik, hkrati pa ohranjali inženirsko znanje, ki izhaja iz desetletij izkušenj z izdelavo pianinov.

– Teža: 200 kg
– Dimenzije: 124x152x61 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Kawai

TOP