Opis

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART. CSP.

SERIJA CLAVINOVA CSP NAVDUŠUJE Z NOVIM VIDIKOM IGRANJA KLAVIRJA, UČENJA IN UPRAVLJANJA S PAMETNO NAPRAVO

Poleg uživanja v različnih zvokih glasbil in spremljevalnih stilov se lahko pianisti veselijo inovativne aplikacije Smart Pianist. Predvsem za začetnike je učenje in igranje enostavno in intuitivno s funkcijo Stream Lights, ki vodi vaše prste, ko igrate izbrano pesem. Uživajte v izvajanju s spremljavo ali celo pojte zraven: s serijo klavirjev Clavinova CSP in aplikacijo Smart Pianist boste vedno vedeli, katere tipke pritisniti.

IGRANJE KLAVIRJA JE LAHKO ENOSTAVNO

Z električnim klavirjem Clavinova CSP boste videli, da je igranje klavirja lahko enostavno, hkrati pa boste z veseljem ustvarjali glasbo. Posebna aplikacija Yamaha Smart Pianist analizira skladbo, ki jo želite zaigrati, in ustvari partituro s klavirsko spremljavo. Sledite lučkam funkcije Stream Lights in uspelo vam bo!

ZVOK IN OBČUTEK PRAVEGA KONCERTNEGA KLAVIRJA

Zvoka dveh svetovno znanih koncertnih klavirjev sta zdaj na voljo v enem instrumentu: močan ton najbolj znanega koncertnega klavirja Yamaha CFX se prepleta z nezamenljivim zvenom klavirja Bösendorfer Imperial.

Mehanizem klaviature GrandTouch-T na električnem klavirju CSP-295 ima v svoji mehaniki protiuteži ter daljše tipke, kar pianistu omogoča večjo vzvodno moč in posledično boljši nadzor nad izraznostjo.  Klaviatura “Linear Graded Hammers” je prva svoje vrste, ki vrhunsko poustvarja občutek igranja na pravem aksutičnem koncertnem klavirju – od same odzivnosti klaviature vse do izraznosti v zvoku in dinamiki igranja.

Električni klavir CSP-295 nudi optimalno ravnovesje, izjemno izkušnjo igranja in odziv, ki ga ponuja koncertni klavir.

POVEŽITE SE IN UŽIVAJTE V GLASBI

Z električnim klavirjem CSP-295 je učenje vedno tudi zabavno. S funkcijo “Audio To Score” v aplikaciji Smart Pianist lahko takoj igrate svoje najljubše pesmi. Ta posebna funkcija samodejno ustvari partituro s klavirsko spremljavo iz pesmi na pametni napravi, tako da lahko takoj uživate v igranju najljubših melodij.

Izkoristite lahko tudi možnost karaok in zabava je zagotovljena. Električni klavir Clavinova CSP povežite z mikrofonom in prepevajte najljubše pesmi s prijatelji ter družino, besedilo pa lahko spremljate na pametni napravi.

POPOLNI DODATKI

SMART PIANIST – Aplikacija Smart Pianist je popoln spremljevalec, saj lahko izberete in prilagodite široko paleto funkcij, od prilagoditve zvoka ter uglasitve na različnih modelih klavirjev do akustične nastavitve. Smart pianist tudi analizira skladbe v glasbeni knjižnici mobilne naprave, tako da lahko igrate najljubše melodije.

FLOWKEY – Priljubljena aplikacija flowkey ponuja zanimiv in intuitiven način učenja igranja klavirja ali nadgrajevanja znanja. Na voljo je z obsežno izbiro interaktivnih pesmi, vadnic in tečajev. Izberite skladbo in začnite igrati s takojšnjimi povratnimi informacijami, ki vam bodo v pomoč pri igranju ter učenju.

ODKRIJTE VEČ: https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/pianos/apps/smart_pianist/index.html 

VRHUNSKA DOSTAVA

Najpomembnejše vrednote za družbo Yamaha so kakovost, zanesljivost in pomoč strankam. Uživajte še več udobja s storitvijo Yamaha Premium1, ki je dodatno na izbiro, in naj vam naši skrbno izbrani partnerji dostavijo in nastavijo vaš novi Yamahin digitalni klavir Clavinova.

1Dodatna storitev Premium je plačljiva

5-LETNA GARANCIJA

Več kot obljuba. Registrirajte svoj vrhunski digitalni klavir Clavinova v šestih mesecih od datuma nakupa in prejmite brezplačno podaljšano petletno garancijo.

REGISTRIRAJTE SE TUKAJ

– GrandTouch klaviatura s protiutežmi
– Yamaha CFX in Bösendorfer Imperial klavirski zvoki
– 919 zvokov, 403 pesmi in 525 stilov
– Stream Lights (LED lučke nad vsako tipko za lažje učenje)
– Audio To Score prebere vašo glasbo iz “smart” naprave (tablica, telefon) in jo spremeni v notni zapis in spremljavo
– Virtual Resonance Modeling (VRM)
– Grand Expression Modeling
– GP Response Damper
– Grand Acoustic Imaging
– ojačevalci: (50W + 50W + 40W) x 2
– zvočniški sistem: (16cm + 8cm x 2,5cm (dome) – Bidirectional Horn) x 2, Sprouce Cone Speaker
– povezava za mikrofon
– vgrajen Bluetooth audio
– brezžična povezava na aplikacijo Smart pianist preko Bluetooth MIDI
– Binaural Yamaha CFX sample z popolno zvočno izkušnjo na slušalkah
– 256-notna polifonija
– dual-layer
– Intelligent Acoustic Control (IAC)
– DSP Smooth Release
– DSP efekti: reverb efekti in Master EQ
– 16-stezni snemalnik; 403 pesmi
– Soft, sostenuto, in damper pedali; half-damper effect
– USB MIDI za povezavo z računalnikom
– Dva izhoda za slušalke

TOP