Opis

Vsak pianino v našem salonu je ob svojem prihodu iz Japonske pregledan s strani naših tehnikov. Ker smo prepričani v kvaliteto prav vsakega obnovljenega pianina, dajemo strankam ob nakupu inštrumenta 10-letno garancijo.

Našim strankam organiziramo tudi dostavo kupljenega inštrumenta na dom.

Če želite izvedeti več o obnovljenih klavirjih in pianinih v naši ponudbi nas pokličite na 041 200 300 ali 031 800 830, lahko nam pišete na info@japanpianocenter.com , vljudno pa vas vabimo, da obiščete naš salon in se sami prepričate o kvaliteti naših inštrumentov.

Kaj je »Silent«?

Funkcija »Silent« ohranja občutek igranja akustičnega klavirja, s povezavo s slušalkami pa omogoča, da s svojim igranjem ne motite družine in okolice.

 

Kaj je »Disklavier«?

Akustični klavir, ki ima vgrajene elektronskie senzorje za snemanje in predvajanje klavirskih skladb. Opcija Disklavier vam omogoča, da skladbo posnamete, ter si jo kasneje predvajate. V pianino z omenjeno funkcijo lahko vstavimo tudi zvočni zapis, pianino pa bo skladbo predvajal.

Senzorji med izvajanjem skladbe zabeležijo premike tipk, kladivc in pedal, sistem pa podatke shrani kot standardno datoteko. Med predvajanjem solenoidi premikajo tipke in pedala in tako reproducirajo prvotno izvedbo skladbe.

– Teža:
– Dimenzije: 131x153x65 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Yamaha

TOP