Yamaha UX – BELA

Zaloga: Na zalogi

Yamahina legendarna natančnost in pozornost na vsako podrobnost.

Pianini serije U so poznani po Yamahini zanesljivosti in kvaliteti, ter so pogosto prva izbira profesionalnih glasbenikov, konservatorijev, učiteljev, študentov in ljubiteljev glasbe po vsem svetu. K temu dodajte še Yamahino legendarno natančnost in pozornost na vsako podrobnost pri izdelavi svojih inštrumentov – zato ne preseneča, da je že več kot pol stoletja serija U ena od najbolj priljubljenimi serij pianinov.

Tudi pianino UX spada v Yamahino serijo profesionalnih inštrumentov, vendar pa se od drugih modelov serije U razlikuje po nekaterih detajlih; Prva in najbolj vidna razlika je zadnja stran pianina, jer imajo podpore značilno X obliko, ki dodatno ojača konstrukcijo. Vsi pianini serije UX so izdelani iz materialov še višjega kakovostnega razreda kot standardni pianini serije U.

  • garantirano najnižje cene

  • 10 let garancije

  • možnost plačila na 12 obrokov brez obresti

  • ob takojšnjem plačilu nudimo dodatni popust

5.860,00 

Kol.:

Opis

Vsakemu strokovno obnovljenemu pianinu lahko vgradimo tudi klavirski vmesnik GENIO, ki omogoča tiho igranje preko slušalk.

Za več podrobnosti o klavirskem vmesniku si oglejte naš GENIO katalog:

Vsak pianino v našem salonu je ob svojem prihodu iz Japonske pregledan s strani naših tehnikov. Ker smo prepričani v kvaliteto prav vsakega obnovljenega pianina, dajemo strankam ob nakupu inštrumenta 10-letno garancijo.

Našim strankam organiziramo tudi dostavo kupljenega inštrumenta na dom.

Če želite izvedeti več o obnovljenih klavirjih in pianinih v naši ponudbi nas pokličite na 041 200 300 ali 031 800 830, lahko nam pišete na info@japanpianocenter.com , vljudno pa vas vabimo, da obiščete naš salon in se sami prepričate o kvaliteti naših inštrumentov.

– Teža: 235 kg
– Dimenzije: 131x154x64 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Yamaha

TOP