Posredovalnica znanja EGO Lecta

Posredovalnico znanja EGO Lecta so ustanovili mladi, zagnani mentorji z željo mladim generacijam ponuditi visok nivo glasbenega izobraževanja, nove, naprednejše metode učenja in moderen pristop mentorjev do svojih učencev.

 

Zavedati se moramo, da je kurikulum obveza, toda toplina je življenjsko potrebna rožam in otrokovi duši, za njihovo rast.

Skozi zgodovino lahko opazimo, da so že stari Grki glasbi, poleg matematike in gibanja, dali največ pozornosti. Pri nas glasbeno izobraževanje poznamo  že približno 200 let in smo ga do danes obdržali na zelo visokem nivoju. V EGO Lecti so se za zasebno glasbeno šolstvo odločili z razlogom, ker se javno šolstvo nekoliko distancira od modernega, novodobnega in naprednega učnega programa, ki daje v prvi vrsti otroku veliko več svobode, ustvarjanja, možnosti izbere različnih programov in izbire novodobnih učnih pristopov.

V glasbeno šolo EGO Lecta se lahko otroci in tudi starejši vpišete na vsa glasbila in petje. Kljub temu, pa največ otrok obiskuje njihov klavirski oddelek, kjer beležijo tudi največje uspehe. Individualni pouk glasbe v EGO Lecti izvajajo v štirih različnih jezikih, (slovenščini, angleščini, ruščini in italijanščini) ter na treh različnih lokacijah (Japan piano center, Dolgi most in Brezovica pri Ljubljani). Prav tako pa kot prva zasebna šola v Ljubljani ponujajo nadstandardni program glasbenega poučevanja na vašem domu.

Glasbeno izobraževanje razumejo tudi kot omogočanje
razvoja boljše koncentracije in delovnih navad.

Več informacij o EGO Lecti lahko najdete na spodnjih povezavah: 

Spletna stran EGO Lecta
 Spoznavne ure
Kavirski oddelek

TOP