Kawai BL-51 – BELA

Zaloga: Na zalogi

Pianino Kawai BL-51 je izdelan v matični tovarni Kawai na Japonskem. Mehanika in klaviatura sta odzivni, resonančna plošča pa proizvaja lep ton. To so odlike, zaradi katerih se mnogi pianisti že vrsto let odločajo za model BL.

  • garantirano najnižje cene

  • 10 let garancije

  • možnost plačila na 12 obrokov brez obresti

  • ob takojšnjem plačilu nudimo dodatni popust

4.670,00 

Kol.:

Opis

Vsak pianino v našem salonu je ob svojem prihodu iz Japonske pregledan s strani naših tehnikov. Ker smo prepričani v kvaliteto prav vsakega obnovljenega pianina, dajemo strankam ob nakupu inštrumenta 10-letno garancijo.

Našim strankam organiziramo tudi dostavo kupljenega inštrumenta na dom.

Če želite izvedeti več o obnovljenih klavirjih in pianinih v naši ponudbi nas pokličite na 041 200 300 ali 031 800 830, lahko nam pišete na info@japanpianocenter.com , vljudno pa vas vabimo, da obiščete naš salon in se sami prepričate o kvaliteti naših inštrumentov.

Podjetje Kawai, ki ga je leta 1886 ustanovil Koichi Kawai, slovi po natančni izdelavi in ​​strasti do inovacij. Ti dve lastnosti sta v podjetju Kawai privedli do uvajanja novih materialov in tehnik, hkrati pa ohranjali inženirsko znanje, ki izhaja iz desetletij izkušenj z izdelavo pianinov.

– Teža: 235 kg
– Dimenzije: 126x152x61 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Kawai

TOP