Yamaha U30BL – Silent

Na voljo: Na zalogi

Yamahin legendaren brezhiben ton in odličen nadzor mehanike…

Pianini serije U so poznani po Yamahini zanesljivosti in kvaliteti, ter so pogosto prva izbira profesionalnih glasbenikov, konservatorijev, učiteljev, študentov in ljubiteljev glasbe po vsem svetu. K temu dodajte še Yamahino legendarno natančnost in pozornost na vsako podrobnost pri izdelavi svojih inštrumentov – zato ne preseneča, da je že več kot pol stoletja serija U ena od najbolj priljubljenimi serij pianinov.

Pianino U30BL spada v Yamahino serijo profesionalnih inštrumentov U3E, U3C, U3F, U3G, U3M, U3A in U3H.

Inštrument ponuja možnost uporabe akustičnega klavirja z možnostjo aktivacije sistema Silent, ki nam omogoča igranje in poslušanje preko slušalk.

  • garantirano najnižje cene

  • 10 let garancije

  • možnost plačila na 24 obrokov brez obresti

  • ob takojšnjem plačilu nudimo dodatni popust

6400 

Kol.

Opis

Vsak pianino v našem salonu je ob svojem prihodu iz Japonske pregledan s strani naših tehnikov. Ker smo prepričani v kvaliteto prav vsakega obnovljenega pianina, dajemo strankam ob nakupu inštrumenta 10-letno garancijo.

Našim strankam organiziramo tudi dostavo kupljenega inštrumenta na dom.

Če želite izvedeti več o obnovljenih klavirjih in pianinih v naši ponudbi nas pokličite na 041 200 300 ali 031 800 830, lahko nam pišete na info@japanpianocenter.com , vljudno pa vas vabimo, da obiščete naš salon in se sami prepričate o kvaliteti naših inštrumentov.

– Teža: 245 kg
– Dimenzije: 131x153x65 cm
– Izdelava: Japonska
– Pedala: 3
– Tipk: 88 tipk
– Znamka: Yamaha

TOP